28 oktober 2008

Short update for today…

De chauffeur van de directrice van Adept Systems Sam, stond enkele 10 minuten voor de afgesproken tijd op de parkeergarage van het hotel. Hij is altijd op tijd en dat is erg fijn..

Vandaag staat het volgende op de agenda:
- Aangepaste testcases reviewen en bespreken – Benedicta Nkansah
- Conference call met test analist (Arend Zeilstra in NL) – Benedicta Nkansah en Mark Hees
- Testplan enz. met Khadija bespreken – Mark Hees

We begonnen met een kleine bespreking met de twee tester, Maina en Aziz.
Daarna hebben we een conference call gehad met Arend Zeilstra. Arend is gister begonnen met het bieden van ondersteuning vanuit Nederland. Dit gaat erg goed.

Issmall, de projectmanager kwam vanochtend langs om te kijken hoe het gaat en met Khadija te praten over de voortgang van het project.


Voor de lunch hebben we een gesprek met Khadija gehad over de voortgang van de testers.

Mark en ik hebben afgesproken om vandaag eerder te gaan lunchen, zodat we meer tijd in de middag zouden hebben voor de review.

Na de lunch in de luxe Java restaurant zijn we begonnen met de review.


Tot onze verbazing hebben de testers veel vooruitgang geboekt (naast hun normale werkzaamheden). Na de review hadden we een goed gevoel. Ze hebben de smaak van testen te pakken!

We hebben vandaag Mifos light 0.1 gekregen. Het heeft ruim 6 uurtje gekost om de applicatie te downloaden. Het is alleen de vraag of het testbaar is… Die vraag zullen we een andere keer beantwoorden.

Morgen reizen we naar KEEF om te kijken hoe MIFOS 1.0 werkt. Een van de medewerkers van Adept Systems geeft een training MIFOS 1.0 aan de gebruikers op het kantoor van KEEF. Dit is voor ons een mooie gelegenheid om een begin te maken aan de gebruikers Acceptatie Test….

We will tell you more tomorrow.. Tot morgen en blijf lezen! Toi Toi Toi..




Geen opmerkingen: