27 maart 2008

De laatste loodjes



Donderdagavond. Vandaag was de voorlaatste dag hier in India. De dag stond voornamelijk in het teken van een demo die Jaap gaf voor een groepje van 7 Indiƫrs. En die hingen aan z'n lippen. Het riep veel reacties op en dat was goed.
Toen wij om half 7 vertrokken namen we afscheid van Raju omdat hij morgen niet op kantoor is (een druk baasje dat veel op de regionale kantoren is). Hij schudde ons met veel dankbaarheid de handen. Vaak is ie een beetje terughoudend en bescheiden maar uit dit afscheid was te merken dat hij erg waardeerde wat we gedaan hebben en dat ie vol vertrouwen uitkijkt naar wat er nog gaat gebeuren.

Morgenochtend pakken we de koffer in en checken we uit bij ons hotel. Bij MV Foundation gaan we proberen om online in te checken voor onze vlucht. Zou mooi zijn als dat lukt want op het nieuwe vliegveld van Hyderabad, dat pas 1 week open is, kan het nog wel eens chaos zijn, lazen we in de kranten. We hebben gelukkig tijd genoeg want als alles volgens schema gaat vliegen we rond half 4, 's nachts dus... Hopelijk is er wat te zien op het vliegveld en, nog belangrijker, zijn er plekken waar we wat kunnen zitten en hangen om de tijd te overbruggen. Ik zal het nog in een volgend weblog melden.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.