25 januari 2008

De laatste dag...

Vrijdag 25 januari

Vandaag is de laatste dag dat we veel beelden hebben geschoten in het Bridge Camp van de MV Foundation. Morgen gaan we nog wel heel even langs bij het kantoor van MV in Hyderabad voor een kort interview, maar voor de rest zit 't erop!

Het was vandaag wederom een bijzondere productieve dag. Allereerst hebben we een kort bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van de MVF in Hyderabad. Daar mochten we ook nog even een handje schudden met de "chief" van MVF, een krasse oude baas van 85 die achter een leeg buro de hele dag kranten zitten lezen en z'n taken keurig heeft gedelegeerd.

Daarna weer op weg naar het Bridge Camp om dus de laatste opnames te maken. Hoe druk en gevaarlijk het verkeer in en rond Hyderabad is werd ons ook vandaag weer erg duidelijk toen vlak voor ons een oude man van z'n brommer werd gereden en niet meer opstond.

Eenmaal aangekomen in het Bridge Camp werden we wederom hartelijk onthaald. Het wordt een beetje een cliche maar ook deze dag was weer geweldig. Door de vele opnames die we wilden maken is de lunch erbij ingeschoten maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

De hele dag hebben we de kleine camera in de aanslag gehouden en een korte impressie gemaakt die hier te zien is.

Geen opmerkingen: