27 januari 2008

Het zit erop...

Vanaf het vliegveld van Hyderabad nog een laatste berichtje voordat we met Jet Airways naar Delhi vliegen en daar vandaan rechtstreeks naar Amsterdam.

Vandaag was een dag die we vooral hebben besteed aan inpakken, backuppen van data en voor de laatste keer rondwandelen in Hyderabad. Ook hebben we vandaag op de valreep nog het onvermijdelijke ritje met de tuktuk gemaakt. Omdat Ram & Satish eerder waren vertrokken hadden we duidelijke instructies meegekregen om altijd een vaste prijs af te spreken want anders wordt je geheid getilt. Om een of andere reden lukte het ons niet de vloeiend Hindi sprekende man een vaste prijs duidelijk te maken. We hebben toen de gok maar genomen en op van zegen op de tuktuk meter ons ritje gemaakt. Of we ons getilt moesten voelen op een ritprijs van rps 30 (60 eurocent) weten we niet, zo voelde het in ieder geval niet.

Onze reis was zeker niet zo goed (even afkloppen) verlopen zonder de hulp van een aantal mensen die we zeker even willen noemen. Ondanks dat ze geen woord NL's kunnen lezen willen we toch vooral Satish & Ramadasu (wij mochten Ram zeggen) bedanken. Zij hebben onze trip heel veel makkelijker gemaakt. Ook Brahman van MVF en Chandita van Comet hebben er aan bijgedragen dat dit een reis is geweest die we niet snel zullen vergeten. Het foto- en videomateriaal zal gebruikt worden om een beter beeld te geven wat LogicaCMG doet in het kader van Bloom en er hopelijk toe bijdragen dat de projecten in de toekomst worden voortgezet en er nog meer projecten bij zullen komen.

Tot slot iedereen bedankt voor de reacties op onze blog. Het was super om te lezen via de reacties, sms en mail dat er zoveel mensen hebben genoten van de verhalen, de prachtige foto's en de video's.

Groeten vanuit Hyderabad,
Caspar Ong & Alex Lute

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Alex en Casper,
Ik kreeg jullie Blog als RSS feeds in mijn mailbox, dat is erg handig. Jullie hebben het geweldig gehad denk ik. In die ene week hebben jullie meer gezien da wij in 3 weken. Vooral het filmpje sprak me erg aan, omdat daar allerlei bekenden door het beeld liepen op het kantoor van MFV. Ik ben erg benieuwd naar alle foto's films en verhalen!
Groetjes,
Heleen

Petra zei

Hi Guys,

Ik heb enorm genoten van jullie verhalen en beelden! Helemaal te gek!
Voor zometeen welterusten en ik spreek jullie morgen.

Groetjes, Petra