23 januari 2008

Terug naar Hyderabad

Woensdag 23 januari

Vandaag was het wederom een reisdag, terug naar Hyderabad. We hadden aan onze chauffeur gevraagd om vanaf het hotel een binnenweg te nemen om wat beelden te kunnen maken van het platteland en hoe de mensen daar leven. Het is echt bijzonder om te zien hoe de mensen die leven van de lucht en 3x niks zich zo goed staande weten te houden. We hadden geluk dat er net een aantal vissersboten (de tocht ging nl ook langs de kust) waren binnen gekomen waarbij de gevangen vis direct werd verhandeld. Dit gaat gepaard met een hoop herrie, duwen, trekken en geschreeuw op niks af…

De vlucht van Vizag naar Hyderbad verliep verder zonder problemen al blijft het bijzonder om te zien dat er 30x naar je ticket wordt gevraagd door 30 verschillende mannetjes in gekreukeld uniform die geleerd hebben om heel belangrijk te kijken,maar goed. Eenmaal weer in Hyderbad valt ook meteen de benauwde en vervuilde lucht weer op. In tegenstelling tot de landelijke Vizag was het weer even wennen.

Morgen staat het Bridge Camp van de MV Foundation op het programma waar met name Marce & Heleen zich voor hebben ingezet.

1 opmerking:

anak indo zei

Hey Cas,

Ziet er allemaal super uit! Neem aan dat het weer ook niet verkeerd is daar?

Veel plezier verder met je collega's in het verre India, ben benieuwd naar al het beeldmateriaal.

Ciao!