9 maart 2009

Eerste indrukken

Inmiddels zijn we nu 2 dagen in India. Zondagmiddag zijn we samen met onze 2 collega's uit Bangalore & Chennai op pad geweest. Wat een indrukken, het verkeer is al een belevenis op zichzelf. Overal mensen, kraampjes, riksja's, bussen en vooral veel getoeter. We hebben een aantal bezienswaardigheden bezocht waaronder de Charminar (oude stadspoort), de Mecca Masjid en afgesloten met een lichtshow in het oude fort Golconda.

De eerste werkdag zit er inmiddels op. Vandaag zijn we bij MV Foundation op bezoek geweest waar we kennis hebben gemaakt en zijn gestart met het verzamelen van de eerste requirements. We zijn goed ontvangen en kregen alle tijd om vragen te stellen. Het is prettig dat we samen zijn met 2 Indiase collega's, omdat er toch een groot verschil is tussen Indaas-Engels en Nederlands-Engels.

Morgen vertrekken we naar de Logica Bridge Camps, een autorit van ongeveer 250 kilometer. Dat kost hier ongeveer een gehele dag. Tijdens de rit en het verblijf zullen we de resultaten van vandaag zo veel mogelijk uit proberen te werken. Woensdag zullen we de kinderen ontmoeten en de mogelijkheid hebben om te zien hoe alles er aan toe gaat.
Bericht wordt vervolgt!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé Geert (en Mark)!
Gaaf dat jullie er zijn, en nu werken (tussen alle indrukken door)! Want ja dat gaat daar natuurlijk ook gewoon door :-)
Ben benieuwd hoe het bij de kinderen is. Lees het ongetwijfeld. Leuk!

groet
Karin

Anoniem zei

Hey Geert en Mark!

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. En denk erom, geen koeien pesten hé?

Groetjes,
Judith