5 maart 2009

Klaar voor de start

Op zaterdag 7 maart vertrekken wij, Mark Artz en Geert Mouwen, vanuit Nederland naar Hyderabad (India). Op zondag 8 maart sluiten collega’s Mrudul Godbole en Kishan Kumar van ons kantoor in Bangalore zich bij ons aan. In het kader van ons Maatschappelijk betrokkenheidsprogramma gaan we werken aan een opdracht voor MV Foundation. MV Foundation is een stichting die strijdt tegen kinderarbeid. Sinds hun oprichting in 1991 heeft ze al 550.000 kinderen uit arbeid gehaald en naar school gebracht. De samenwerking in dit project is voortgekomen uit ons partnerschap met Hivos. In de komende 2,5 week gaan we een vooronderzoek doen naar het monitoringsproces van MV Foundation om aan de hand daarvan de requirements op te stellen die benodigd zijn om later in het jaar een monitoringssysteem te bouwen.

Inmiddels zijn alle voorbereidingen getroffen: cultuurtraining, visa, hotel, tickets, vaccinaties, overdracht en natuurlijk ontzettend veel zin! Maar hoe goed de voorbereidingen ook zijn: het blijft natuurlijk spannend wat we daar aan zullen treffen en hoe de periode gaat verlopen! Nog 2 nachtjes slapen, 7500km vliegen, hotel opzoeken, bijkomen, en maandag gaat het dan ècht beginnen!

India, here we come!

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk om te volgen jongens. Zelf ben ik net weken twee terug uit Nairobi. Je hebt mijn belevenissen kunnen volgen op deze blog. Ik zou graag als Java programmeur een bijdrage aan jullie project willen leveren.
Groetjes René Vermeulen