3 november 2008

Discussie?

Jazeker, discussie. Na een week zijn Aziz en (vooral) Maina zover dat ze met me durven te discussieren over hoe we iets aanpakken om te testen. Alleen dat al is een compliment aan Aziz en Maina waard. Vreemd genoeg is het Maina die zich het meest wil laten gelden, dus wel even opletten dat Aziz niet in zijn schulp kruipt.

Vandaag gesproken over testdata en het testen van import en export. Dat laatste hadden ze heel snel door, en daar verwacht ik dan ook niet zoveel moeilijkheden mee. Testdata is een ander verhaal. Heb zelf ook wat functionele kennis van MIFOS geleerd (voor de kenners, als je een branch hebt met een Centre, kun je geen branch meer hebben zonder Centre....). Maar daar is wel simpel omheen te komen door een dummy Centre in te zetten.

Morgen gaan we de testgevallen van Bulk Entry definitief maken. Volgens planning wordt er donderdag een release hiervoor opgelelverd. Ook heeft Stefan me net op skype verteld dat er een handige manier is om data op te voeren, iets wat ons nog wel wat hoofdbrekens kost. Maar ook dat kunnen we voor donderdag werkend hebben.

Vandaag niet zo heel veel te melden, dus laat ik het voor vandaag hier bij. Kwahiri.

Geen opmerkingen: